POLÉVKY JEZTE LÉPE

Rychlé vyhledání produktu

Vybrat kategorii nebo podkategorii

POLÉVKA Z CUKETY A ZELENÉHO JABLKA

Polévka z cukety a zeleného jablka.

 

Vhodná při: Xerostomii

Ingredience

1 porce

200 ml broskvového Remune™
1–2 dílky zeleného jablka
1 malá cuketa
1 špetka soli
150 g brambor

Postup

Cuketu, brambory a jablko umyjte a oloupejte. Nakrájejte na kostičky a přidejte do hrnce s vodou. Vařte na mírném ohni, dokud vše nezměkne. Sceďte, rozmixujte a osolte. Přidejte broskvový Remune™ a opět promixujte.
Polévku můžete podávat studenou i teplou.

   

Výživové hodnoty

  Remune ™ přispívá:
Kalorie484.1 kcal222 kcal
Bílkoviny21.3 g9.6 g
Sachariny68.3 g20 g
Tuky13.2 g11.2 g

VANILKOVÝ BROSKVOVÝ KRÉM

Broskvový krém s vanilkou.

 

Vhodná při: Mukositidě

Ingredience

1 porce

200 ml broskvového Remune™
100 g broskví (čerstvé nebo kompotované)
10 g vanilkového cukru
50 ml studené vody
15 g kukuřičného škrobu
50 ml smetany ke šlehání

Postup

Vmíchejte škrob do vody, aby v něm nebyly žádné hrudky. Dejte na mírný plamen a míchejte do zhoustnutí. Stáhněte z ohně.
Do jiného hrnce vložte broskvový Remune™, smetanu, vanilkový cukr a broskve. Rozmixujte elektrickým mixérem, dokud se nevytvoří hladký krém. Přidejte vodu se škrobem a míchejte, dokud opět nezískáte hladký krém.

Podávejte studené.

 

Výživové hodnoty

  Remune ™ přispívá:
Kalorie442 kcal222 kcal
Bílkoviny11.6 g9.6 g
Sachariny50.8 g20 g
Tuky21.1 g11.2 g