POLÉVKY JEZTE LÉPE

Rychlé vyhledání produktu

Vybrat kategorii nebo podkategorii

POLÉVKA Z CUKETY A ZELENÉHO JABLKA

zucchini and green apple soup

Polévka z cukety a zeleného jablka.

 

Vhodná při: Xerostomii

Ingredience

1 porce

200 ml broskvového Remune™
1–2 dílky zeleného jablka
1 malá cuketa
1 špetka soli
150 g brambor

Postup

Cuketu, brambory a jablko umyjte a oloupejte. Nakrájejte na kostičky a přidejte do hrnce s vodou. Vařte na mírném ohni, dokud vše nezměkne. Sceďte, rozmixujte a osolte. Přidejte broskvový Remune™ a opět promixujte.
Polévku můžete podávat studenou i teplou.

   

Výživové hodnoty

    Remune ™ přispívá:
Kalorie 484.1 kcal 222 kcal
Bílkoviny 21.3 g 9.6 g
Sachariny 68.3 g 20 g
Tuky 13.2 g 11.2 g

VANILKOVÝ BROSKVOVÝ KRÉM

peach cream with vanilla

Vanilkový broskvový krém s vanilkou.

 

Vhodná při: Mukositidě

Ingredience

1 porce

200 ml broskvového Remune™
100 g broskví (čerstvé nebo kompotované)
10 g vanilkového cukru
50 ml studené vody
15 g kukuřičného škrobu
50 ml smetany ke šlehání

Postup

Vmíchejte škrob do vody, aby v něm nebyly žádné hrudky. Dejte na mírný plamen a míchejte do zhoustnutí. Stáhněte z ohně.
Do jiného hrnce vložte broskvový Remune™, smetanu, vanilkový cukr a broskve. Rozmixujte elektrickým mixérem, dokud se nevytvoří hladký krém. Přidejte vodu se škrobem a míchejte, dokud opět nezískáte hladký krém.

Podávejte studené.

 

Výživové hodnoty

    Remune ™ přispívá:
Kalorie 442 kcal 222 kcal
Bílkoviny 11.6 g 9.6 g
Sachariny 50.8 g 20 g
Tuky 21.1 g 11.2 g